torstai 17. toukokuuta 2012

Banaanimansikka kahvikakku


Mehevä banaanikakku voi toimia kahvipöydässä myös mansikoiden tarjoiluastiana. Herkut sopivat hyvin yhteen.

Banaanimansikka kahvikakku

300g margariinia/voita
3dl sokeria
4 kananmunaa
6dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2 banaania
1dl banaanijugurttia
½dl maitoa

koristeluun;
simply melt mansikkasuklaata
mansikoita

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksitellen kananmunat voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää myös banaanimurska, -jugurtti ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun sekä jauhotettuun sydänvuokaan. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan vähintään 30 minuuttia ennen kumoamista.
Koristele kokonaan jäähtynyt kakku mansikanmakuisella suklaalla ja mansikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti