tiistai 22. tammikuuta 2013

Mansikkafudge


Mansikkafudge

1tlk kondensoitua maitoa
1prk Marshmallow Fluff mansikkaa
½dl sokeria
55g voita
300g valkosuklaata
1dl kuivattua mansikkarouhetta

Annostele kattilaan  neljä ensimmäistä ainetta. Sekoita miedolla lämmöllä kaikki sekaisin. Keitä sitten koko ajan sekoittaen kunnes massasta tulee kinuskimaista. Keittoaika noin 5-8 minuuttia. Voit tehdä pehmeä pallo-testin. Eli tiputa massapisara kylmään veteen. Kun se on muuttuu siellä sormin muotoiltavaksi pehmeäksi kuulaksi, fudgemassa on valmista. Ota kattila liedeltä ja lisää vanilja, mansikka- ja suklaarouhe. Sekoita varovaisesti sekaisin.
Kaada fudgemassa leivinpaperin päälle neliövuokaan ja anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa vähintään 4 tuntiä, mielellään yön yli.
Poista leivinpaperi ja leikkaa fudge palasiksi. Säilytä kylmässä.

1 kommentti:

  1. Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

    Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet ilmaiseksi mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

    Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.

    Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

    Ystävällisin terveisin,

    Etsiresepti
    http://www.etsiresepti.fi/

    VastaaPoista