Sydänwhoopiet



Sydänwhoopiet 
(n.12kpl)

½cup juoksevaa margariinia
1cup sokeria
1 kananmuna
1cups vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
1cup vaniljarahkaa
4tl pastaväri, punainen no-taste

täyte:
1prk mascarponejuustoa
½cup tomusokeria
3rkl vadelmamarmeladia
vadelmia

Tämä ohje on hiukan muuteltu resepti, joka löytyy suoraan Whoopievuoan pahvista. Siksi mitat ovat cup:eissa. Wiltonilta löytyy kätevät kuppimitat, joita varmasti tarvitsee jos haluaa leipoa amerikkalaisten reseptien mukaan.

Vatkaa sokeri ja margariini vaahdoksi. Lisää kananmuna ja vanilja-aromi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen. Sekoita joukkoon rahka ja viimeiseksi punainen väriaine. Taikinasta pitää tulla verenpunainen. Kaada taikina pursotinpussiin ja pursota taikinaa voideltuihin whoopie-vuoan koloihin.


Paista 180 asteessa noin 8-10 minuuttia. Anna hetken aikaa jäähtyä ennen kumoamista. Taikinasta tulee kaksi pellillistä eli yhteensä 12 täytettyä whoopieleivosta.

Valmista täyte sekoittamalla mascarponen joukkoon tomusokeri ja marmeladi. Laita seos pursotinpussiin ja pursota täytettä sydänwhoopien reunalle. Laita tyhjään keskustaan muutama vadelma ja nosta toinen sydänwhoopie kanneksi. Täytä kaikki whoopiet ja ripottele tomusokeria vielä pintaan. Voit koristella tuoreilla vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.

Kommentit

Lähetä kommentti