keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kesän teemajuhla; Aloha!


Aurinkoinen ja lämmin kesä juhlineen lähestyy. Mikä onkaan mukavampaa kuin juhlia kauniissa ulkoilmassa. Me Confetissa vietimme viime viikonloppuna Flamingo/Miami-bileitä ja tässä pieni kuvakokoelma tarjoiluista sekä fiiliksestä.

Kattaustarvikkeet Aloha ja Hawaii-juhliin löydät täältä.


Meillä oli tarjolla

-hampurilaisia
-friteerattuja sipulirenkaita, mozzarellatikkuja ja jalapenopopperseja
-Ceasar-salaattia
-erilaisia suolaisia naksuja
-teemaan sopivia karkkeja
-tuoreita mansikoita ja ananasta
-vesimelonia

Juhliin voisi myös leipoa makeaksi jälkiruuaksi

Hibiscusmuffineja


Muffinien kukat pystyt tekemään tällä muotilla. Keskusta kannattaa pursottaa royal icingilla.
Tai upea tarjottava on vesimelonikakkukin.

Vesimelonikakku on tehty normaalista kakkupohjataikinasta. Se on värjätty Wiltonin punaisella pastavärillä ja mukaan on sekoitettu suklaahippuja. Kakkupohjan pinta kannattaa jäähtyneenä leikata pois ja tehdä siitä murusta vaikka cakepopseja.
Melonin reunat on tehty sokerimassasta, johon on vihreällä elintarviketussilla piirretty juovat. Ne voi tehdä myös sokerimassasta. Massan alle laitetaan kermavaahtoa tai voikreemiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti