lauantai 18. tammikuuta 2014

Sydän-kupit herkuille


Nämä kauniit suklaasydänkupit syntyvät helposti Wiltonin suklaamuotin sekä candy meltsin avulla.

Sulata candy melts-napit pussin ohjeen mukaan.
Muotissa on kaksi osaa. Toiseen kaadetaan sula candy melts ja toisella painetaan suklaa sydämen muotoon.
Kaada ruokalusikallinen sulaa candy meltsiä suurempaan sydänkoloon. Täytä kaikki kolme koloa. 
Aseta sitten toinen muottipuolisko päälle. Näin sula candy melts nousee muotin reunoille muodostaen kupin. Muotti napsahtaa kiinni.
Laita muotti hetkeksi jääkaappiin (n.10min.).
Ota muotti jääkaapista ja irroita muotin palat. Suklaat irtoavat hyvin pohjasta, mutta jäävät päällisosaan kiinni. 
Kaada lämmintä vettä muottiin, sydämien sisälle, hetkeksi. Se auttaa irroittamaan suklaat. 
Älä kuitenkaan käytä liian kuumaa vettä. Candy melts alkaa muuten sulamaan.
Täytä kauniit sydänkupit pienillä vaahtokarkeilla tai muilla makeisilla.

Vinkki! Tämä sopii lahjaksi ystävälle tai häissä muistolahjaksi.


2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näköisiä!! Aloin heti miettimään et tuohonhan sopisi hyvin joku täytekkin noihin suklaakuppeihin!!:) joku ihana raikas mousse!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä saisi. Hyvä idea vaikka ystävänpäivän jälkiruuaksi :)

      Poista