perjantai 11. huhtikuuta 2014

Porkkana-popsit


Pääsiäisen porkkana-popsit

n.150g kaurakeksejä
2-3rkl vanilja tuorejuustoa

1pss oranssia Candy meltsiä
vihreää sokerimassaa
 värikkäitä popstikkuja

Murskaa keksit kulhossa tasaiseksi seokseksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita massaksi. Pyörittele 12 saman kokoista palloa ja muotoile ne sitten porkkanan mallisiksi. Sulata muutama nappi suklaata ja kasta tikkaritikun pää sulaan seokseen ennen keksipalloon työntämistä. Laita popsit tikkuineen jääkaappiin kovettumaan noin 30 minuutiksi. Muotoile vihreästä sokerimassasta porkkanan lehdet. Sulata loput suklaanapit. Kasta porkkanat yksitellen sulassa suklaamassassa. Koristele samantien sokerimassalehdillä. Anna jähmettyä jääkaapissa vielä noin tunnin verran ennen tarjoilua. Voit vielä viimeistellä porkkanat (raidat) elintarviketussin tai pastavärin avulla.
 
Vinkki! Voit käyttää popseihin myös porkkanakakun pohjaa.


1 kommentti: