maanantai 11. elokuuta 2014

Rapu-muffinit


 

 Rapukausi juhlineen on käynnissä ja nämä veikeät muffinit sopivat hyvin rapujuhlien jälkiruuaksi.

Rapu-muffinit
12kpl

2 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl juoksevaa margariinia
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
100g sulatettua suklaata
½-1dl maitoa

kuorrutus:

1prk Renshaw pehmeä kuorrute, vanilja
Wiltonin no-taste red pastaväriä
koristeet:

Wiltonin syötävä koriste, silmät
karkkinauhaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää margariini ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi sula suklaa ja maito. Lisää maitoa taikinaan vain sen verran, että taikinasta tulee pehmeää. Se saa siis jäädä hiukan löysäksi.
Jaa taikina 12 paperiseen muffinivuokaan ja paista 180 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Anna jäähtyä täysin ennen kuorrutusta.
Värjää purkille pehmeää kuorrutetta punaisella pastavärillä. Laita pursotuspussiin ja pursota muffinien päälle. Koristele syötävillä silmillä ja karkkinauhoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti