maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kesän grilliherkkuja


Kesässä lienee parasta auringon ja lämmön lisäksi mukava ruuanlaittokulttuuri, ulkona ja yhdessä, grillin ympärillä. Valikoimaamme saapuikin kätevä, Nordic Waren cactus-varras. Varras on kevyt ja pinta tarttumaton.  Sitä ei tarvitse esikäsitellä mitenkään ja siitä irtoaa grillattu ruoka todella helposti. Vartaan muoto mahdollistaa grillata sillä samaan aikaan syötävät kahdelle.

Tässä on nyt mahtava tuliainen mökkiviemisiksi!
 

Kasvisvartaat kahdelle

2 sipulia
8 minitomaattia
1 paprika
6cm pala kesäkurpitsaa
grillauskastiketta
Cactus-varras

Kuori ja halkaise sipulit. Paloittele kesäkurpitsa noin sentin kiekoiksi ja puolita. Pese tomaatit, älä puolita. Paloittele pesty paprika isoiksi paloiksi.
Pujottele palat vuoron perään vartaaseen ja sivele grillauskastiketta niiden päälle. Anna maustua puolisen tuntia ja laita grilliin. Kääntele varrasta grillissä ja lisää välillä grillauskastiketta. Kasvikset ovat valmiit noin 20-30 minuutin grillauksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti