maanantai 1. kesäkuuta 2015

Paljettikakku


Tämä upea paljettikakku on monivaiheinen, mutta kohtuu helppo tehdä.
Tarvitset tähän 25-30 henkilön kakkuun

* 20cm kakkupohja
* 15cm kakkupohja
* 1kg valkoista sokerimassaa
* Wiltonin piping gel:iä
* 3prk syötävää koristerae, confettia
* kulta tai pronssi spraytä
* 15cm kakkualusta
* Wiltonin kakkupylväät

Täytä ja kuorruta kakkupohjat normaalisti valkoisella sokerimassalla. Jos käytät kakkupylväitä ja alustaa, aseta isompaan kakkuun kakkupylväät ja laita pienempi kakku kakkuaustan päälle.

Sivele isomman kakun pintaan Wiltonin piping gel:iä leveällä siveltimellä. Koko kakun pinta kannattaa käydä huolellisesti läpi. Ala sen jälkeen painelemaan kädellä confetti-rakeita tasaisesti koko kakun pinnalle. Painele ne hyvin pintaan kiinni. Anna kakun pinnan paljetteineen "kuivahtaa" jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Värjää elintarvikesprayllä varovasti paljettien pinta halutun väriseksi. 
Aseta vasta tämän jälkeen ylempi kerros kakkuun ja viimeistele LOVE-koristeella. Koristetta on saatavilla Tuusulan sekä Espoon myymälöistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti