maanantai 31. elokuuta 2015

Rapujuhlien toast skagen naked cake-muodossa


Rapu Naked Cake
8-10 hlölle

n.15 paahtoleivän viipaletta
1-1,5dl kasvislientä
n.600g sulatettuja katkarapuja
1prk creme fraichea
0,5-1dl majoneesia
suolaa, pippuria
tilliä

koristeeksi

100g ruohosipuli tuorejuustoa
rapuja
kruunutilliä

Sulata ja valuta hyvin katkaravut. Sekoita creme fraiche, majoneesi, katkaravut sekä mausteet. 
Säädä reunavuoka 18cm:iin ja vuoraa se tuorekelmulla.
Valmista kasvisliemi (vesi+kasvisliemikuutio).

Laita vuoan pohjalle paahtoleipiä niin että koko pohja peittyy. Leipäviipaleita joutuu hiukan leikkailemaan sopiviksi. Kostuta kasvisliemellä ja laita katkaraputäytettä. Jatka näin 3-4 kerrosta kunnes täyte on käytetty. Lisää viimeiseksi leipäkerros, kostuta se ja peitä kelmulla. Kakusta pitäisi tulla vuoan korkuinen eli noin 10cm korkea.
Anna kakun maustua jääkaapissa yön yli.

Kumoa kakku tarjoiluvadille ja poista kelmu. Kuorruta pinta tuorejuustolla. Koristele ravuilla ja kruunutillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti