torstai 22. lokakuuta 2015

Halloweenin kurpitsakakku


Kurpitsakakku
(12-15 hlö)

                                                       4-5 kananmunan     kakkupohja
- 5dl vispikermaa (täytteeseen)

-500-600g oranssia sokerimassaa
- suklaanruskeaa sokerimassaa
- vihreää, rubiininpunaista sokerimassaa
- muratinlehti muotit
- pronssi kimallespray
- 3dl vispikermaa (massan alle)
                                                                      - 0,5dl sokeria


Paista kakkupohja 3d pallo- vuoassa. Kokoa kakku myös tuohon pyöreään vuokaan täytteineen ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Sopivia ja helppoja täytteitä saat tehtyä hyydykejauheilla.
Yhdistä pallon puolikkaat. Kuorruta kakku kermavaahdolla. Kaulitse oranssi massa levyksi ja kuorruta sillä kakku. Painele massan pintaan kurpitsan muotoja. Sekoita erivärisiä massoja keskenään, kaulitse levyksi ja ota muratinlehti-muoteilla paloja. Liima ne elintarvikeliiman avulla kakkuun kiinni. Kurpitsan kanta on tehty kokonaan sokerimassasta. Lopuksi suihkauta pronssispraytä kakun pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti