sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Itsetehty marmeladi


Kuusi-marmeladit

3,5dl vettä
3,5dl sokeria
n.50g leivonta-aromia tai 10-12 tippaa makuainetta
0,5tl sitruunahappoa
vihreää pastaväriä

hienoa sokeria sokerointiin
vuokaspray

Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja Agar-jauhe. Keitä seosta 25 minuuttia miedolla lämmöllä. 
Lisää makuaine, sitruunahappo sekä pastaväri.
Suihkauta kevyt kerros vuokaspraytä silikonivuokaan ja kaada varovasti kuuma marmeladiseos koloihin. Anna jäähtyä ja jähmettyä jääkaapissa parisen tuntia.
Kumoa marmeladit vuoasta pois ja anna kuivua huoneenlämmössä 1-2 päivää.
Sokeroi kuuset ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti