keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Serpentiini-muffinit


Serpentiinimuffinit
12kpl
2 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl juoksevaa margariinia
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1prk vaniljarahkaa
2rkl vaniljasokeria
½-1dl maitoa
kuorrutus:
5dl vispikermaa
1dl tomusokeria
koristeet:
värikästä sokerimassa-serpentiiniä

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää margariini ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi rahka ja maito. Lisää maitoa taikinaan vain sen verran, että taikinasta tulee pehmeää. Se saa siis jäädä hiukan löysäksi.
Jaa taikina 12 paperiseen muffinivuokaan ja paista 180 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Anna jäähtyä täysin ennen kuorrutusta.
Vatkaa kerma sokerin kanssa vaahdoksi. Lisää kreemi ja sekoita tasaiseksi. Laita massa pursotinpussiin ja pursota pyöreän tyllan avulla muffinin päälle. Koristele serpentiini-koristeilla.

Täältä löydät vinkit sokerimassa-serpentiinin tekoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti