maanantai 12. syyskuuta 2016

Syksyinen kranssikakku


Syksyisestä kranssikakusta löytyy auringonkukkia, krysanteemejä, ruusuja sekä lehtiä pursotettuina. Pursotukset voi tehdä voikreemistä tai royal icingista.

Krysanteemin pursotukseen on hyvät vaihekuvat ohjeineen täällä.
Tarvitset näitä pursotuksia varten:

- tylla 81 (krysanteemi)
- tylla 67 (lehdet ja auringonkukka)
- tylla 104 (ruusu)

Pastaväreistä on käytetty sitruunankeltaista ja ruskeaa auringonkukkiin, burgundinpunaista krysanteemiin sekä sammaleenvihreää lehtiin. Ruusut on sprayattu pronssilla.
Kakku on kuorrutettu toffeenruskealla sokerimassalla. Kakun alareuna on pursotettu lehtityllalla #67.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti