keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Confetin lumijauheen käyttö


Nyt on ratkaistu piparkakkutalon lumipeitteen valkoisena pysyminen sekä joulumyyjäisten leipomusten kestävä koristelu!

Confetin lumijauhe on tomumainen, sulamaton koristelujauhe esimerkiksi wienerleipien, tippaleipien, kahvikakkujen, joulutorttujen jne. koristeluun.
Jauhe ei sula lämpöisenkään leivonnaisen pinnassa. Maultaan lumijauhe on melko neutraali.

Lumihiutale-kahvikakku
250g margariinia
3dl sokeria
4 kananmunaa
0,5dl maitoa
5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokria
3tl kardemummaa
200g (levy) Maraboun Minttukrokantti suklaata
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet, maito ja rouhittu suklaa. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun lumihiutalevuokaan. Paista 180 asteessa noin 1 tunti.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan 30 minuuttia ennen kumoamista.
Koristele valmis, jäähtynyt kakku lumijauheella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti