torstai 24. marraskuuta 2016

Itsenäisyyspäivän marmeladikuulat



Marmeladikuulat
24 kpl

3 dl sokeria
3 dl vettä
muutama tippa cotton candy -makuainetta
progel baby blue pastaväriä tippa
sirosokeria

Laita kattilaan sokeri, vesi ja agar-jauhe. Keitä miedolla lämmöllä n. 15min. Nosta kattila liedeltä ja lisää makuaine, sitruunahappo sekä pastaväri. Sekoita tasaiseksi. Aseta silikonivuoka esim. leikkuulaudan päälle, jonka avulla ne on helppo siirtää jääkaappiin. Kaada seos vuoan koloihin ja anna jäähtyä jääkaapissa noin 2 tuntia.
Irrota puolikkaat kuulat vuoasta esim. leivinpaperin päälle tasainen puoli ylöspäin ja jätä huoneenlämpöön kuivumaan noin vuorokaudeksi.
Yhdistä puolikkaat ja sokeroi sirosokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti