tiistai 22. marraskuuta 2016

Kotitekoinen wienernougat


Itsetehty wienernougat 

200g nougat´ta 
100g maitosuklaata
50g tummaa suklaata
100g paahdettuja mantelilastuja

Paahda mantelilastutu kuivalla ja kuumalla paistinpannulla. Anna jäähtyä.
Sulata suklaa ja nougat vesihauteessa. Sekoita mukaan mantelilastut.
Levitä massa parin sentin (2cm) paksuiseksi levyksi leivinpaperoituun vuokaan.
Laita jääkaappiin kovettumaan vähintään kolmeksi tunniksi.
Leikkaa levy paloiksi ja nauti tai anna lahjaksi.
Vinkki! Voit pakata itsetehdyt herkut kauniisiin rasioihin
Ne säilyvät jääkaapissa viikon verran.

2 kommenttia:

  1. Hei! Mistä nougata löytyy ja millä nimellä myydään?

    VastaaPoista
  2. Nougat on Maraboun Dubbel nougat, jota myyvät ainakin suurimmat ruokakaupat.

    VastaaPoista