torstai 26. tammikuuta 2017

Suklaasydämet ruusupursotuksella


Suklaasydämet ruusupursotuksella
9kpl

75g voita
2dl sokeria
2 munaa
3/4dl maitoa
3,5dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
50g tummaa suklaata rouhittuna

voikreemi koristeluun

200g voita
tilkka vettä
Wiltonin burgyndynpunainen pastaväri

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat sekä maito, sekoita. Lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.
Voitele kevyesti sydän-vuoan kolot juoksevalla margariinilla tai öljyllä. Lusikoi taikinaa jokaiseen koloon lähes täyteen asti.
Paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassaan vähintään 10 minuuttia ennen kumoamista.

Valmista voikreemi vaahdottamalla pehmeä voi ja makutomusokeri. Lisää vatkauksen loppuvaiheessa tilkka vettä. Jaa voikreemi 2-3 kulhoon ja värjää ne eri sävyisiksi pastavärillä.
Lusikoi sitten kreemi kolmeen pursotinpussiin, jossa on tyllat 103
Pursota ruusut ruusunaulalle ja siirrä ne sitten esim. haarukan avulla leivonnaisen päälle.
Ruusujen pursotusohjeet löytyvät täältä.




1 kommentti:

  1. Lainauksen Wiltonin sivuilta voisi mainita. Fb:ssa samana päivänä julkaistu molemmilla sivuilla...

    VastaaPoista