tiistai 17. tammikuuta 2017

Sydän marmeladi-tikkarit


Sydän marmeladitikkarit
4kpl

2dl vettä
1dl mansikkamehutiivistettä
3dl sokeria
sirosokeria
Laita kattilaan sokeri, vesi ja agar-jauhe. Keitä miedolla lämmöllä n. 10-15 min. Nosta kattila liedeltä sitruunahappo sekä pastaväri. Sekoita tasaiseksi.
Aseta silikonivuokaan punaiset tikkaritikut ja laita se esim. leikkuulaudan päälle, jolloin sen siirto sujuu vaivatta. Kaada koloihin marmeladiseos. Laita jääkaappiin jäähtymään noin pariksi (2) tunniksi. 
Kumoa tikkarit leivinpaperin päälle kuivumaan huoneenlämmössä 6-8 tunniksi. Käännä tikkareita aina välillä, jotta kuivuvat molemmilta puolilta. Pyörittele viimeiseksi marmeladit hienossa sokerissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti