keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Uudet PME röyhelötyllat


Uusilla pienillä röyhelötyllilla koristelet kreemillä näyttävästi kakut. Tyllia löytyy 6 erilaista mallia. Ylemmässä kuvassa on käytetty #070 tyllaa.



Tyllien kanssa on erittäin suositeltavaa käyttää pientä liitintä. Tyllien pursotusaukot ovat sen verran pitkiä, että pursotinpussille jää liian vähän tilaa pysyäkseen tyllassa hyvin kiinni. Kun raskasta kreemiä pursottaa, voi tylla tulla pussista läpi ilman liitintä.
Pieni video pursottamisesta löytyy täältä.

Pursotettavaksi massaksi suosittelen kreemiä. Kermavaahtoa pystyy toki pursottamaan näillä, mutta vaahto kannattaa jättää melko löysäksi ja mukaan sekoittaa hiukan vaikka tuorejuustoa. Ilmakuplia ei vaahdossa saisi olla lainkaan. Ilmakuplat aiheuttavat kauniiseen röyhelöön reikiä tai ryöhelö saattaa katketa kokonaan.

Voikreemi

250g voita
n.250g makutomusokeria
tilkka vettä
pastaväriä värjäykseen

Vatkaa pehmeä voi ja makutomusokeri vaahdoksi. Lisää vatkauksen aikana 2-3tl vettä. Kreemin tulee olla pehmeän tasaista massaa. Lopuksi voit värjätä kreemin pastaväreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti