maanantai 5. kesäkuuta 2017

Lakupallot





Lakupallot n. 30 kpl

200g valkosuklaata
0,3 dl kuohukermaa
50g voita

3-4 kpl fazerin original lakupatukkaa
Sokea Susi lakritsijauhetta

Valmista ensin valkosuklaatryffelimassa. Mittaa kattilaan kerma sekä paloiteltu suklaa, kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos on sulanut. Ota kattila heti pois liedeltä ja lisää vielä voi. Jäähdytä kunnes massa on sopivan jämäkkää muotoiltavaksi.

 Pilko lakut noin 1cm kokoisiksi paloiksi. Pyörittele tryffelimassasta palloja niin että sisälle jää lakupala. Pallon halkaisija noin 2cm. Pyörittele valmiit pallerot lakujauheessa. Säilytä valmiita lakupalloja jääkaapissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti