torstai 15. maaliskuuta 2018

Pupu-marmeladit


Pupu-marmeladi
  12kpl
3 dl sokeria
3 dl vettä
 4-6 tippaa cotton candy -makuainetta
progel lemon pastaväriä tippa
sirosokeria
Laita kattilaan sokeri, vesi ja agar-jauhe. Keitä miedolla lämmöllä n. 15min. Nosta kattila liedeltä ja lisää makuaine, sitruunahappo sekä pastaväri. Sekoita tasaiseksi. Aseta silikonivuoka esim. leikkuulaudan päälle, jonka avulla ne on helppo siirtää jääkaappiin. Kaada seos vuoan koloihin ja anna jäähtyä jääkaapissa/viileässä noin 2 tuntia.
Irrota marmeladit varovasti vuoasta esim. leivinpaperin päälle ja jätä huoneenlämpöön kuivumaan noin vuorokaudeksi. Sokeroi sirosokerilla.

VINKKI! Pakkaa marmeladeja sellofaanipussiin, solmi kauniilla nauhalla ja anna palkaksi virpojille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti