Kirsikkainen suklaakääretorttu


Kirsikkainen suklaakääretorttu

4 kananmunaa
1½dl sokeria
1½dl vehnäjauhoja
½dl perunajauhoja
3rkl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta

täyte:
2dl vispikermaa

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää varovasti käännellen keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina pellille leivinpaperille ja paista 225 asteessa noin 7-9 minuuttia.
Kumoa torttulevy samantien uunista otettua toiselle leivinpaperille, jolle olet ripotellut sokeria. Anna levyn jäähtyä täytteen teon ajan.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita puolet hyydykejauheesta ½dl:n vettä ja kaada seos kermavaahtoon. Levitä kirsikkakerma tortun päälle, kääri levy rullalle ja laita jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi.

Sulata halutessasi tummaa suklaata ja koristele sillä kääretorttu. Lisää vaaleita, sokerimassasta tehtyjä kukkia (kirsikankukkia) myös koristeeksi.

Kommentit

  1. Lisätäänkö kermaan puolet ainesosaluettelossa olevasta puolikkaasta rasiasta (1/2 rsa kirsikkahyydykejauhetta) vai koko kyseinen määrä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      hyydykejauheesta käytetään puoli rasiaa eli noin 65g.

      Poista
  2. Thanks for some other infoгmative web site. The place elsе could I gеt that kind of information wrіtten in such a
    perfect approаch? I have a prοјect that I am simply now working on, and I've been at the glance out for such info.

    Visit my homepage :: click the next webpage
    My web site > recommended online site

    VastaaPoista

Lähetä kommentti