Confetti laajenee!

En osannut kuvitellakaan reilu kolme vuotta sitten mihin haaveeni yrittäjän roolista johtaisi.
Halusin, että jos siirtyisin media-alalta yrittäjäksi, se liittyisi jollain tavalla ruokaan ja juhlien järjestämiseen. Oma catering-firma....noup. Oma ravintola tai kahvila....noup. Ei vielä tässä vaiheessa.
Sydämessäni visio omasta yrityksestä syntyi vuonna 2005 asuessani rapakon takana.

Leivontatarvikkeisiin liittyvä "ala" oli täysin uusi Suomessa vuonna 2006 ja tiesin jo alkumetreillä, että olin löytänyt oman juttuni. Siitä Confetti sai alkunsa.

Harmittaa oikein etten ole kunnolla kuvannut Confetin alkua...johtunee ainaisesta kiireestä! Matkani varrelle on sattunut kaikenlaista mutta uskoni omaan ammattitaitooni, osaamiseeni sekä näkemykseeni onkin vienyt Confettia eteenpäin juuri niin kuin on ollut tarkoitus - en tosin olisi tässä ilman ammattitaitoista henkilökuntaani!

Nyt, reilun kolmen vuoden jälkeen myymälöitämme on kaksi; Tuusulassa ja Espoossa, verkkokaupan ohella.

Ensi viikolla Kaivopihan Tiimariin avautuu upea Confetin shop-in-shop. Täysin uudenlainen konsepti Suomessa! Meitä jännittää jo...

Kommentit

 1. Tuo Tiimari-idea on loistava :) Toivottavasti se tulisi tänne meidänkin lähitiimariimme, säästyisi postikuluissa.

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiitos, kun tuot ihanat tuotteet keskustaan ja toivon sinulle sekä yrityksellesi menestystä myyntiin, että saisit muihinkin Tiimareihin tuotteita. Minä olen vielä noviisi Confetin tuotteiden käytössä, mutta teen nyt tulevana viikonloppuna ihanan ruusu-kakun....saa sitten nähdä.Ainakin kaunis katsella :-).

  VastaaPoista
 3. Niinpä tuota Tiimari juttua odotellaan myös tänne päin mutta onneksi on edes verkkokauppa joten kiitoset yrittämisestä

  VastaaPoista
 4. Kiitämme Kristan kommentista mutta poistimme kommentin, koska sen sisältö ei kuulu reseptiblogiimme.
  Mikäli haluat kommenttiin vastauksen, Terhi Tuomela, Toimitusjohtaja/Confetti Oy vastaa mielellään joko puhelimitse tai sähköpostiste. Yhteystiedot löytyvät verkkokauppamme sivuilta.

  VastaaPoista
 5. Minä kun luulin kirjoittavani tämän postauksen sisältöön liittyvän kommentin, mutta ilmeisesti se ei muuten vain miellyttänyt. Vastauksia en sen kummemmin kommenttiini (joka ei sisältänyt kysymyksiä toimitusjohtajalle) tarvitse, mutta kiitos kuitenkin yhteystiedoista

  VastaaPoista
 6. Krista - kyllä, kommenttisi liittyi kyllä postaukseemme (liittyen laajentumiseemme Tiimareihin maahantuojan roolissa) mutta se koski myös useaa eri yhtiötä; ei vain Confetti Oy:tä.
  Näin ollen emme voi käsitellä ajatustasi/olettamustasi/kommenttiasi tässä foorumissa.
  Oikea paikka kysymyksille liittyen Confetti Oy:n, Tiimari Oyj:n tai päämiehiemme osalta on Toimitusjohtajamme kautta.

  VastaaPoista
 7. Paljon Onnea ensimmäisen Tiimarin "valtauksesta"!Siitä on hyvä jatkaa koko Suomeen.TSEMPPIÄ !

  VastaaPoista
 8. Tämä on upeaa!!! Saadaan mekin jotain leivontatarvikkeita tänne itä-suomeen sitten huhtikuussa. Kiitti!

  VastaaPoista
 9. Kiitos ja kumarrus, olipa kiva käydä katsomassa ja vertaamassa tuotteita ihan livenä Tiimarissa :) Keskeinen sijainti on hyvä ja valikoima oli laaja. =)

  VastaaPoista
 10. ...Oikea paikka kysymyksille liittyen Confetti Oy:n, Tiimari Oyj:n tai päämiehiemme osalta on Toimitusjohtajamme kautta...
  Toimitusjohtaja keskellä lausetta kirjoitetaan toimitusjohtaja, siis pienellä t:llä.
  Muutenkin aika hoono soomi.

  VastaaPoista
 11. Voi ei, pahoittelemme kovasti kirjoitusvirhettä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti