Confetin koristelukurssi

Järjestimme menneellä viikolla Confetin ensimmäisen "ihka oman" koristelukurssin.
Aiemmin tänä vuonna olemme järjestäneet kursseja jälleenmyyjillemme sekä keväällä 2009 Maisie Parrishin johdolla fantasiakakkukurssin.

Tällä kertaa kurssijärjestelyt menivät jo rutiinilla ja olihan ihanaa järjestää kurssi omissa tiloissamme, vihdoin ja viimein!

Kurssin aiheena oli valmistaa valmistujaiskoriste/-koristeita sekä erilaisia kukkasia valmistujaiskakkuun. Olimme ideoineet yo-koristeen laatan päälle; koristetta sai varioida saavutetun lakin sävyjen mukaan vaihtamalla nauhan & lipan sävyä, lisäämällä tupsun jne. Kaikki päätyivät kuitenkin yo-lakkiin, osa rippikoristeeseen.

Ensimmäisen kurssimme tavoitteena oli valmistaa yksinkertaisia koristeita erilaisia muotteja apuna käyttäen aloittelijoita ajatellen.

Painokoristetikuilla saa laattaan upeita yksityiskohtia!

Painokoristetikkuja on valikoimassamme useita eri aiheita - valitse omaan juhlaasi sopiva teema! Voit ideoida oman koristelutyylisi laattaan, mikään koristelutyyli ei ole "oikein tai väärin" vaan käytä omaan mielikuvitustasi sekä visuaalista silmääsi kun valmistat koristelaattoja.

Muovailimme Sannan opastuksella yo-lakit sokerimassasta käsin.

Sanna opasti myös, kuinka mm. koristelumuoteilla valmistettuja kukkasia voi tuunata erilaisin työvälinein saamaan ihan uutta näköä sekä antamaan kukkasille lisää elävyyttä mm. eri sävyin ja kimaltein.
Käytämme kursseillamme laadukkaita apuvälinetä mm. Wiltonilta!

Kursseillamme jokaisella kurssilaisella on oma paikkansa, jossa saa rauhassa työskennellä. Tärkeimmät työvälineet ovat jokaisella käytössä, erilaisia koristeluvälineitä vaihdetaan vieruskaverin kanssa oman mieltymyksen mukaisesti.
Suomme jokaiselle myös mahdollisuuden valmistaa koristeet hanskojen kanssa tai ilman.
Ensimmäisellä kurssillamme kurssilaiset uppoutuivat "työn tekoon" ja upeita valmistujaiskoristeita syntyikin!
Yllättäen kaksi tuntia hurahti valmistujaiskoristeen parissa, joten muiden kukkien muotoilu jäi sitten seuraavaan kertaan.
Seuraavat kurssit käynnistyvät lomien jälkeen. Näistä tiedotamme verkkokauppamme etusivulla.
Arvonta:
Haluatko kurssillemme mukaan?
Kerro meille millaiselle kurssille; mitä haluat oppia ja mistä työvaiheista saada vinkkejä sekä tietenkin missäpäin Suomea haluaisit kurssille osallistua?
Vastaa meille sähköpostitse osoitteeseen info@confetti.fi viim. 30.6. mennessä.
Arvomme kaikkien osallistujien kesken kaksi kurssipaikkaa vapaavalintaiselle kurssillemme syksyn 2010 aikana tai saman arvoisen tuotepalkinnon mikäli kurssipaikka on liian kaukana.

Kommentit

  1. Olisi kiva saada kurssi liittyen lasten teemasynttäreihin, esim. prinsessakutsut tai merirorvojuhlat ja siihen liittyviä koristeiden tekoa. Itse asun Joensuussa joten siellä suunnassa olisi tarvetta kurseille. Niin ja pursotuskurssi olis kanssa loistava, on monta tyllaa muttei osaa niitä käyttää.

    VastaaPoista
  2. Olisin kiinnotunut tuosta laattaleikkurista, en löytänyt sitä tuote valikoimasta.
    mahtaako sellaista vielä saada :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti