lauantai 1. tammikuuta 2011

Karkkikaakao

Joulublogimme siirtyi odottelemaan taas seuraava joulua, siihen on reippaat 300 yötä! Toivottelimmekin Hyvää Uutta vuotta asiakkaillemme, vähän väärällä vuosiluvulla mutta siis 2011 vuodelle onnea meille kaikille :).

Reseptiblogi alkaa täyttymään talvisilla herkuilla ja sesongista riippuen omana bloginaan. Jos Sinulla on mielessä jokin herkku tai tuote, josta haluat lukea reseptin/tuotetestauksen tms. täällä blogissamme niin laitathan meille palautetta.

Näin talven aikaan meille maistuu hyvä kaakao ja sen keitämme itse!


Karkkikaakao:

Kiehauta paksupohjaisessa kattilassa täysmaitoa ja lisää joukkoon maitosuklaanapit. Sekoita.

Kaada kaakao lasiin, ripottele pinnalle mini-vaahtokarkkeja ja aseta lusikaksi piparmintun makuinen karkkikeppi.

Vähän jouluinen tunnelma vielä karkkikaakaossamme on mutta meille maistuvat piparminttuiset karkkikepit läpi talven. Niitä löydät myymälöistämme sekä verkkokaupastamme!

2 kommenttia:

  1. Nam, ihanan kuuloinen kaakao, tätä täytyy kokeilla. Olisi kiva nähdä enemmän vaihekuvineen erinlaisten kakkujen, varsinkin 3D kakkujen tekoa

    VastaaPoista
  2. Tällä tyylillä tehtyjä "talvipäivän pusseja" tytär antoi koulukavereille lahjaksi joulujuhlissä. Kaakao valmistettiin kyllä O'Boysta ja mukana oli "pakastekuivattuja lumipalloja". Confetin jouluiseen lumiukkopussiin siis tuli O'Boy annospussi, karkkikeppi sekä toffeekarkkipalloja jotka oli päältä tomusokerissa. Olivat kaverit tykänneet :)

    VastaaPoista