Pääsiäispöydän perinteisen kahvikakun voi koristella teemaan sopivasti suklaamunilla.
Valkosuklaalime kahvikakku
200g margariinia
200g sokeria
4 kananmunaa
250g vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
1 limen kuori ja mehu
½dl maitoa
½ levyä valkosuklaata (n.70g)
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita tasaiseksi. Lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet, rouhittu valkosuklaa, maito ja limen kuori sekä mehu. Sekoita kevyesti ja kaada voideltuu sekä jauhotettuun vuokaan. Paista 180 asteessa noin 25-35 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan ennen kumoamista. Koristele suklaamunilla ja tomusokerilla ennen tarjoilua.
Kommentit
Lähetä kommentti