Mansikkafudge


Mansikkafudge

1tlk kondensoitua maitoa
1prk Marshmallow Fluff mansikkaa
½dl sokeria
55g voita
300g valkosuklaata
1dl kuivattua mansikkarouhetta

Annostele kattilaan  neljä ensimmäistä ainetta. Sekoita miedolla lämmöllä kaikki sekaisin. Keitä sitten koko ajan sekoittaen kunnes massasta tulee kinuskimaista. Keittoaika noin 5-8 minuuttia. Voit tehdä pehmeä pallo-testin. Eli tiputa massapisara kylmään veteen. Kun se on muuttuu siellä sormin muotoiltavaksi pehmeäksi kuulaksi, fudgemassa on valmista. Ota kattila liedeltä ja lisää vanilja, mansikka- ja suklaarouhe. Sekoita varovaisesti sekaisin.
Kaada fudgemassa leivinpaperin päälle neliövuokaan ja anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa vähintään 4 tuntiä, mielellään yön yli.
Poista leivinpaperi ja leikkaa fudge palasiksi. Säilytä kylmässä.

Kommentit