Vaniljamansikkapiiras
pohja:
100g margariinia tai voita
1dl sokeria
1tl vaniljasokeria
1 kananmuna
1tl leivinjauhetta
3dl vehnäjauhoja
täyte:
1prk vaniljarahkaa
2tl vaniljasokeria
½dl sokeria
1 kananmuna
mansikoita
1dl hyytelösokeria
pohja:
100g margariinia tai voita
1dl sokeria
1tl vaniljasokeria
1 kananmuna
1tl leivinjauhetta
3dl vehnäjauhoja
täyte:
1prk vaniljarahkaa
2tl vaniljasokeria
½dl sokeria
1 kananmuna
mansikoita
1dl hyytelösokeria
2dl vettä
Valmista pohja vaahdottamalla voi ja sokeri. Lisää muna ja kuivat aineet, sekoita tasaiseksi. Painele voidellun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Valmista täyte sekoittamalla rahkan joukkoon sokerit ja muna. Kaada täyte pohjan päälle. Paista 190 asteessa noin 15-20 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä.
Paloittele mansikat ja asettele ne piirakan päälle. Valmista kiille hyytelösokeripakkauksen ohjeen mukaan. Sivele kiille mansikoiden päälle ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.
Irroita reunat ja laita tarjolle. Alustaksi sopii kaunis sydänalusta.
Valmista pohja vaahdottamalla voi ja sokeri. Lisää muna ja kuivat aineet, sekoita tasaiseksi. Painele voidellun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Valmista täyte sekoittamalla rahkan joukkoon sokerit ja muna. Kaada täyte pohjan päälle. Paista 190 asteessa noin 15-20 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä.
Paloittele mansikat ja asettele ne piirakan päälle. Valmista kiille hyytelösokeripakkauksen ohjeen mukaan. Sivele kiille mansikoiden päälle ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.
Irroita reunat ja laita tarjolle. Alustaksi sopii kaunis sydänalusta.
Kommentit
Lähetä kommentti