Kirsikkainen
suklaakääretorttu
4
kananmunaa
1½dl sokeria
1½dl vehnäjauhoja
½dl perunajauhoja
3rkl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
täyte:
2dl vispikermaa
½
rsa kirsikkahyydykejauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi
vaahdoksi. Lisää varovasti käännellen keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada
taikina pellille leivinpaperille ja paista 225 asteessa noin 7-9
minuuttia.
Kumoa torttulevy samantien uunista
otettua toiselle leivinpaperille, jolle olet ripotellut sokeria. Anna levyn
jäähtyä täytteen teon ajan.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita puolet
hyydykejauheesta ½dl:n vettä ja kaada seos kermavaahtoon. Levitä kirsikkakerma
tortun päälle, kääri levy rullalle ja laita jääkaappiin maustumaan noin 30
minuutiksi.
Sulata halutessasi tummaa suklaata ja
koristele sillä kääretorttu. Lisää vaaleita, sokerimassasta tehtyjä kukkia
(kirsikankukkia) myös koristeeksi.
Lisätäänkö kermaan puolet ainesosaluettelossa olevasta puolikkaasta rasiasta (1/2 rsa kirsikkahyydykejauhetta) vai koko kyseinen määrä?
VastaaPoistaHei,
Poistahyydykejauheesta käytetään puoli rasiaa eli noin 65g.
Thanks for some other infoгmative web site. The place elsе could I gеt that kind of information wrіtten in such a
VastaaPoistaperfect approаch? I have a prοјect that I am simply now working on, and I've been at the glance out for such info.
Visit my homepage :: click the next webpage
My web site > recommended online site