Wiltonin candy melts-napeista ja glukoosista saa tehtyä suklaamassaa vastaava, hyvin muotoiltava ja maistuva massa. Massasta voi tehdä samaan tapaan koristeita kuin sokeri- ja makumassoista.
Candy Clay- resepti
1pss (n.340g) Wiltonin candy meltsiä
1/4 cup Wiltonin glukoosia
Sulata candy meltsit pussin ohjeen mukaan mikrossa.
Mittaa glukoosi ja kaada se sulan candy melts-massan joukkoon. Sekoita kunnes massasta tulee kimmoisa pallo (n.1-2 min.)
Anna massan levähtää huoneenlämmössä hetken aikaa (1-2 tuntia).
Säilytä ilmatiiviissä rasiassa huoneenlämmössä. Parhaiten massa toimii kun on levännyt yön yli.
Jos massa on liian kovaa, pehmitä sitä käsissä kunnes se on muotoiltavaa/kaulittavaa.
Käytä kaulinnassa apuna maissitärkkelystä tai kaakaojauhetta (suklaamassassa).
Jos massa on liian pehmeää, anna sen seistä huoneenlämmössä tai käytä pikaisesti jääkaapissa.
Muotoile massasta koristeita ja käytä popsien koristelemisessa.
Kommentit
Lähetä kommentti