Vintage ruusukakku
4 kananmunan kakkupohja
4 kananmunan kakkupohja
täyte:
5dl vispikermaa
1prk Confetin hyydykejauhetta
kuorrute:
3pkt ankanmunan sinistä sokerimassaa
1dl vispikermaa
tomusokeria
Paista kakkupohja paria päivää ennen täyttöä.
Halkaise kakku kolmeen osaan. Vuoraa paistovuoka tuorekelmulla ja kokoa kakku siihen.
Valmista täyte vatkaamalla kerma vaahdoksi. Sekoita hyydykejauhepurkki (150g) 1dl:n kylmää vettä. Kaada se kermavaahtoon ja täytä kakku.
Kostutukseen voit käyttää mehua, maitoa tai limua noin 1,5dl.
Käännä tuorekelmun siivut kakun päälle ja laita hyytymään jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi
tai mielellään yön yli.
Kumoa kakku tarjoilualustalleen. Vatkaa 1dl kermaa vaahdoksi ja kuorruta sillä kakku. Kaulitse sokerimassa tomusokerin avulla levyksi ja kuorruta sillä kakku.
Koristele royal icing:lla reunat. Pursotuksen apuna kannattaa käyttää nauhamerkitsintä.
Viimeistele kukkasin. Ruusujen teko-ohjeen löydät täältä.
On kyllä upean näköinen kakku, melkein ei raaski syödä :)
VastaaPoistaAivan ihana!!!!!!!!
VastaaPoista