Confettilaiset kukkalanka-kurssilla


Upea ja erittäin taitava kakuntekijä Marjo Moilanen piti meille confettilaisille kukkalanka-kurssin muutama viikko takaperin. Kaikki odottivat innolla kurssia sillä tunnetusti Marjon kukat ovat mahtavan näköisiä.


Päivän agendana oli pionin teko. Pionin tekoon soveltuu ihan pionimuotit tai sitten muutama erikokoinen sydän-muotti. Wiltonilta on saapunut loistava uutuus, 6-osainen sydänmuottisetti, jossa on kuudessa muotissa toinen reuna tasainen ja toinen röpelöinen. Tuo röpelöinen reuna sopiikin pionin lehtien tekoon todella hyvin.
Käytimme myös mm. Renshaw:n kukkamassaa, Confetin muotoilutyövälineitä, kukkaveinereitä sekä muotoilusieniä. Ja luonnollisesti kukkalankoja teippeineen.


Saimme saman pöydän ääreen askartelemaan Tiinan ja Miian Raisiosta, Tarun ja Riinan Vantaalta, Päivin Espoosta sekä Tuusulasta Helin, Liisan, Ellin, Mervin ja Sannan. Viisi tuntia teimme intohimoisesti yhtä kukkaa, kukan nuppua sekä muutamaa lehteä. Lopputulokset olivatkin superloistavia ottaen huomioon ettei meistä ollut aikaisemmin oikeastaan kukaan tehnyt kukkalangoilla yhtään mitään. No, nyt on taitoa sekä käyttää että neuvoa kukkalankojen käyttöä.


Kiitos Marjo erittäin paljon ihanasta ja opettavaisesta kurssista!

Marjo lähtikin pian kurssin jälkeen Englantiin Cake Internationaliin kisaamaan Floral Sugargraft- sekä International Class-sarjaan. Kultaa tuli Floral-sarjassa ja hopeaa Int.Class-sarjassa, mutta toisaalta se ei yllättänyt. Niin upeita nuo kukat ja muut koristeet ovat.

ONNEA MARJO Confettilaisilta!

(Marjon kultaa voittanut kukka-asetelma)

Kommentit