Meri-aiheiset teemajuhlat


Meri-aiheisten teemajuhlien pöydän kuningatar on upea kerroskakku.
Kakussa on käytetty kahta tapaa tehdä tuo köysikoristelu. Alimman kakun alareunassa on pyöritelty kaksi ohutta massanauhaa yhteen. Keskimmäisen kerroksen köydet sen sijaan on tehty silikonimuotin avulla. Näin ne tarttuu tasaisesti kakun pintaan kiinni. Tuon kerroksen voi kuorruttaa ensin sokerimassalla ja sitten siihen liimata köydet kiinni tai köydet voi kiinnittää suoraan voikreemin päälle. Kermavaahtoa en tähän suosittele sillä se tursuaa köysien välistä rumasti.

Kerroskakun halkaisijat ovat 25cm, 20cm ja 15cm.

Tarvitset kakkuun
- navy blue sokerimassaa 1,250 kg (5pkt)
- ankkuri-muotti
- köysi-silikonimuotti



Hauskan boolin saa aikaiseksi ihan sitruunalimulla ja Confetin pastavärillä. Väriä ei tarvitse kuin kastaa coctailtikkuun ja kaataa limu tikun läpi.


Valmiista kekseistä saa tuunattua keksileivokset, osterileivokset.

Tarvitset
- valmiita keksejä
- vaniljatuorejuustoa
- sinistä pastaväriä
- Marianne rakeita

Värjää tuorejuusto siniseksi. Levitä pieni määrä noin 1tl tuorejuustoa keksiin, laita helmi paikoilleen ja toinen keksi kanneksi. Nopeaa ja herkullista!



Jos vielä pakkasesta löytyy voitaikinalevyjä, voi ne käyttää näihin tonnikalapasteijoihin. Sulata levyt ja puolita. Aseta puolikas levy muffinipellin koloon. Täytä reilu 1tl ruohosipuli-tuorejuustolla ja reilu 1rkl tonnikalaa. Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia. Koristele tillillä.


Kommentit