Kurpitsakakku
(12-15 hlö)
- 5dl
vispikermaa (täytteeseen)
- 1prk
hyydykejauhetta
-500-600g oranssia
sokerimassaa
- suklaanruskeaa
sokerimassaa
- vihreää,
rubiininpunaista sokerimassaa
- muratinlehti muotit
- pronssi
kimallespray
- 3dl vispikermaa
(massan alle)
- 0,5dl sokeria
Paista
kakkupohja 3d pallo- vuoassa. Kokoa kakku myös tuohon pyöreään vuokaan
täytteineen ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Sopivia ja helppoja täytteitä saat
tehtyä hyydykejauheilla.
Yhdistä
pallon puolikkaat. Kuorruta kakku kermavaahdolla. Kaulitse oranssi massa
levyksi ja kuorruta sillä kakku. Painele massan pintaan kurpitsan muotoja.
Sekoita erivärisiä massoja keskenään, kaulitse levyksi ja ota
muratinlehti-muoteilla paloja. Liima ne elintarvikeliiman avulla kakkuun
kiinni. Kurpitsan kanta on tehty kokonaan sokerimassasta. Lopuksi suihkauta
pronssispraytä kakun pintaan.
Kommentit
Lähetä kommentti