Luumurahka-sarvet
1pkt lehti-/voi- tai torttutaikinalevyjä
voiteluun kananmunaa
2dl vispikermaa
1prk vaniljarahkaa
1dl luumumarmeladia
0,5dl tomusokeria
Sulata taikinalevyt paketin ohjeen mukaan.
Kaulitse levy pituussuunnassa vajaa 10cm pidemmäksi. Leikkaa levy sen jälkeen pituussuunnassa neljäksi (4) suikaleeksi.
Kieritä kaksi suikaletta yhteen leivostötteröön aloittaen kapemmasta päästä ja kierrittäen taikinaa koko ajan hiukan päällekkäin. Näkyviin ei saa jäädä metallia laisinkaan.
Voitele sarvet ja paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia, kauniin ruskeiksi.
Anna jäähtyä ennen täyttöä.
Vatkaa kerma tomusokerin kanssa vaahdoksi. Lisää rahka ja marmaladi. Sekoita varovasti tasaiseksi. Laita massa pursotinpussiin, jossa on tähtitylla.
Pursota sarvet täytettä täyteen, koristele lumijauheella.
vieraat sanat: tähtitylla, lumijauhe
VastaaPoistaMikä on leivostötterö?
VastaaPoistaMikä metalli ei saa jäädä näkyviin?
VastaaPoista