Mansikkapirtelö-donitsit
12kpl
12kpl
2 kananmunaa
2dl sokeria
1dl juoksevaa margariinia
1prk mansikkarahkaa
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
kuorrutukseen:
vettä
Sekoita kananmunat ja sokeri keskenään. Lisää margariini, rahka ja
keskenään sekoitetut kuivat aineet. Viimeiseksi lisää sitruunan kuori ja
sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pursotinpussiin. Sen avulla täytät
voidellut donitsi-vuoan kolot helposti.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Anna donitsien jäähtyä vuoassaan noin 10 minuuttia ennen kumoamista.
Jäähdytä donitsit ennen kuorrutusta.
Lisää makutomusokeriin vettä, jotta saat kuorrutteen juoksevaksi.
Dippaa donitsit kuorrutteessa ja koristele valmiilla strösseleillä tai nonparelleille.
Kommentit
Lähetä kommentti