Sitruunamuffinit:
1,5 dl sokeria
2 munaa
1 prk valio sitruunarahkaa
100g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus:
4dl vispikermaa
1dl tomusokeria
2dl mascarpone-juustoa
2rkl vaniljasokeria
Sekoita kaikki ainekset
keskenään tasaiseksi mahdollisimman vähällä sekoittamisella ja lusikoi taikina
muffinivuokiin muffinipellille. Paista muffineja 175 asteessa noin 15 minuuttia
kunnes ne ovat kypsiä. Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.
Vatkaa kerma vaahdoksi sokerien kanssa. Lisää mascarpone ja sekoita tasaiseksi. Laita pursotinpussiin, jossa on bulbous-tylla. Pursota muffinien päälle ja koristele hopeisilla helmillä.
Lisää viimeiseksi tähtisäde-tikut. Nämä on oltettava aikuisen valvonnassa ja lähellä ei saa olla helposti syttyvää materiaalia.
Onnellista uutta vuotta 2017!
Kommentit
Lähetä kommentti