Confetin oma tuotemerkki ja laatu

Tuotteen turvallisuus
Meiltä kysytään usein tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta. On luonnollista että tällaiset asiat herättävät kuluttajassa kysymyksiä ja pyrimme tällä artikkelilla selventämään Confetin toimintatapoja tämän suhteen.

Mistä tietää että tuote on turvallinen käyttää? Eihän tuotteesta liukene esim leivonnaiseen mitään epäpuhtauksia? Onko materiaali turvallista elimistöön joutuessa? Miten turvallisuudesta varmistutaan?

Säännökset ja vaatimukset ovat hyvin erilaiset kun on kyse esim. syötävästä tuotteesta, muovisesta työvälineestä, metallisesta vuoasta tai muusta ruokatuotteen kanssa kosketuksissa olevasta tuotteesta. Confetti ostaa syötävät tuotteensa aina maineikkailta, turvallisiksi todetuilta ja eurooppalaisia standardeja seuraavilta toimittajilta. Pakkausmerkinnöissä noudatamme aina Elintarviketurvallisuusvirasto EVIRAn ohjeistuksia.

Kun kyseessä on Confetin oma tuote, turvallisuuskriteerimme ovat vieläkin tiukemmat. Esimerkkeinä voisi mainita:
·         Confetin markkinoille tuomat Russian Tip pursotinterät eivät pelkästään täytä EU’n direktiivejä, vaan olemme valinneet materiaaliksi korkeimman laadun ruostumattomasta teräksestä ja testanneet tuotteet SGS’n ja TÜV’n laboratioriossa.
·         Confetin painomuotit tehdään ABS muovista (sama materiaali kuin esim. LEGO palikoissa) edullisen EP muovin sijaan, ja esim. jousi muotin sisällä on tehty ruostumattomasta teräksestä hiiliteräksen sijaan.

·         Confetin atsottomat pastavärit tehdään eurooppalaisessa tuotantolaitoksessa, jonka ISO standardin mukainen laatujärjestelmä pyrkii eurooppalaisia standardeja 30% korkeampaan tuotantopuhtauteen.
·         Confetin kaulintamassa on Suomen korkealaatuisin sokerimassa, jonka reseptin kehittämiseen Confetti käytti lähes vuoden aikaa. 

·         Kaiken tämän lisäksi tuotteet käyvät läpi sekä Confetin käyttötestin että laajan laboratoriotestauksen, jotta niiden toimivuus voidaan varmistaa huolella.Eli jos haluat valita parasta laatua JA ONNISTUA VARMASTI, Confetin tuotemerkki on tae siitä että tuote on turvallinen käyttää eikä tuotteen toimivuudessa, materiaalissa tai yleislaadussa ole oikaistu. Kokeile vaikka itse!

Kommentit