Helpot ja nopeasti valmistuvat rullat sopivat loistavasti mm. valmistujaisjuhliin. Näitä voi tarjota perinteisen voileipäkakun rinnalla ja ovat hyvä vaihtoehto gluteenittomaksi suolapalaksi. Markkinoilla on valmiita gluteenittomia tortilloja, joista saa rullat myös tehtyä. Nämä on tehty rullarieskaan. Täytteitä on lukematon variaatio käytettävissä.
Suolaiset rullat
valmiita rullarieskoja
(tai gluteenittomia tortilloja)
1.täyte (kuvassa)
Oivariinia
rapeaa salaattia
kurkkuraastetta
kinkku-/kalkkunaleikettä
2. täyte
1prk tonnikalaa
3rkl majoneesia
rapeaa salaattia
1dl paprikakuutioita
1.täyte: Levitä rieskat pöydälle. Voitele ne kevyesti Oivariinilla. Laita sitten muutama siivu leikkelettä, muutama salaatinlehti ja kurkkuraaste (noin 1-2rkl per rieska) tasaisesti rieskan päälle. Rullaa rieska ja halkaise keskeltä poikki. Voit kiinnittää rieskan coctailtikulla.
2.täyte: sekoita tonnikala, majoneesi ja pienet paprikakuutiot keskenään. Levitä rieskat pöydälle. Levitä tonnikalatäyte niille ja lisää salaatinlehdet (noin 2-3 per rieska). Rullaa rieska ja halkaise keskeltä poikki. Voit kiinnittää rieskan coctailtikulla.
2.täytteesta riittää noin 8:aan rieskaan.
Kommentit
Lähetä kommentti