ROLKEM efektisävyt antavat metallisen kiillon



Saimme valikoimaan upean uutuuden: Suomessa ennennäkemättömän efektisävyn. Kyseessä on maailmalla suuren suosion saanut Rolkem efektisävy. Sillä saat tehtyä metalliset yksityiskohdat koristeisiin. Efektisävyissä on kultaa ja hopeaa, joten lopputulos on metallisen kiiltävä, jota ei saavuta muilla efektisävyillä/jauheilla/maaleilla. Ainoastaan syötävällä kullalla/hopealla (vertaa lehtikultaan) saa samanlaisen kiillon aikaiseksi, mutta tämä efektisävy on huomattavasti edullisempi ja riittoisampi vaihtoehto.
Sävyjä on kolme; kulta, hopea ja kupari. 
Itse olen todellisen ihastunut tuohon kultaan.



Voit käyttää efektisävyä kuivana, siveltimellä levitettynä, jolloin lopputulos antaa peittävän kimalteen. Voit myös sekoittaa efektisävyä kirkkaaseen alkoholiin, jolloin saat siitä upean maalin. Alkoholi kannattaa olla mahdollisimman vahvaa, jotta se haihtuu nopeasti. Maalia tulee töpöttää siveltimellä koristeeseen melko runsaasti ja antaa alkoholin kuivuessaan haihtua. Silloin lopputulos on erittäin kiiltävä. Efektisävyt eivät sovellu kerman tai muun nestemäisen värjäämiseen.



Voit käyttää maalia marsipaani- ja sokerimassakoristeisiin. Suklaan päällä se toimii pienissä määrin yksityiskohdissa.  Maali toimii myös dripcake eli valumakakun valumassa jos valuma on tehty esim. royal icingista (pikeeristä), mutta maalausurakka on melkoinen. 
Lopputulos kyllä on sitten loistava! 

Nämä efektisävyt toimivat varmasti loistavasti monessa muussakin koristelussa, joten suosittelen kokeilemaan.




Kommentit

  1. Ihana! Onko ohjetta miten tuo valumakultaus tehdään ja paljonko siihen tarvitaan efectisävyä?

    VastaaPoista
  2. Samaa täällä mietin kun edellinen kysyjä

    VastaaPoista
  3. Hei! Saako tuohon kysymykseen vastausta? Samaa pohdin täällä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti