Upeaa alkanutta vuotta 2018!


Tässä pieni katsaus tämän vuoden kakkutrendeihin.

1. Geometriset muodot
Monessa kakussa näkyy upeita moderneja sekä geometrisiä muotoja. Kakut ovat upeita hääkakkuja tai tavallisempia juhlakakkuja. PME:n uusilla geometric-koristelumuoteilla onnistut tekemään muodot nopeasti ja helposti.


2. Marmorointi
Kauniit marmoroidut pinnat syntyvät kätevästi sokerimassoja sekoittamalla. Kahta tai useamman väristä sokerimassaa voi sekoittaa pullataikinamaiseen tapaan. Väri ei vaan vaivata tasaiseksi vaan se jätetään epätasaisesti. Kun tuo massa sitten kaulitaan värit synnyttävät marmori-efektin.


3. Täysin mustat kakut ja metallinhohto
Maailmalla yleistyi jo viime vuonna kokonaan mustat hääkakut. Uskomme trendin pysyvän samana tai kasvavankin viime vuodesta. Rainbow Dustin Progel mustassa on vahva pigmentti, jolla saat taatusti mustan lopputuloksen. Rolkemin upeilla efektisävyillä saat oiken metallisen pinnan!


4. Käsinmaalatut kakut
Nämä upeat taidonnäytteet ovat hämmästyttäviä. Parasta näissä on kuvien eloisuus ja abstraktisuus. Ei tarvitse olla mikään piirtäjä kun kakkuun jo saa kauniit kuviot piirrettyä joko PME:n laaduikkailla elintarviketusseilla tai pastaväreillä maalaamalla. PME:n tussit ovat kaksipäiviä ja toinen pää on siveltimen kaltainen. Tuolla saa helposti kaunista jälkeä.

5. Erilaiset kuosit
Vaatemalleissa tänä vuonna nousee esiin erilaiset värikkäät kuosit, joista perhonen on yksi suosikki kakkuilussa. Perhosia voit tehdä koristelumuoteilla, piparimuoteilla tai pitsimatolla.


6. Suklaiset koristeet, lehdet ja höyhenet
Suklaiset koristeet tulivat pinnalle nakukakuissa sekä dripkakuissa (valumakakut) ja ovat sitä edelleenkin. Nyt niitä yhdistellään rohkeammin myös sokerimassakakkujen pintoihin. Candy meltseillä saat tehtyä upeita koristeita eikä suklaan temperointia tarvitse tehdä.


7. Naked ja drip caket
Nakukakut ja valumakakut ovat edelleen erittäin suosittuja.

Lastenjuhlissa teemat pysynevät melko samoina kuin viime vuonna. Yksisarvinen, My little pony, ja Frozen ovat tyttöjen teemoja. Merenneito-teema nostaa päätään yhdeksi suosikiksi.


Autot, blockparty (lego) ja Ryhmä Hau ovat poikien suosikit. Emoji-teema sopii vähän isommille.

 

Kommentit