Tropical flamingo party


Helteet hellivät nyt koko Suomea, joten mikä onkaan parempi juhlateema kuin tropical flamingo party. Ilmapalloilla ja paperikoristeilla (pompom, honeycomb) saa helposti näyttävät somisteet niin sisälle kuin uloskin.


Helteillä täytekakku säilyy parhaiten mikäli siinä on voikreemikuorrute. Tässä kerroskakussa kuorrute on tehty Gin&Tonic -makutomusokerista. Voikreemin reseptin löydät mm. täältä. Kerroskakkuun tarvitset voikreemiä tuplaohjeen verran.

Alemman kerroksen lehdet on tulostettu syötävälle kakkukuva-paperille ja leikattu irti. Ne tarttuvat hyvin voikreemin pintaan ja pysyvät siinä kauniin sileinä pitkään.
Flamingo on tehty kukkamassasta ja maalattu pinkillä efektisävyllä.


Ananasmuffineissa on koristeena candy meltsistä valmistetut koristeet. Wiltonin uusi tropical-suklaamuotti on aivan ihastuttava!

Ananasmuffinit 

1,5 dl sokeria
2 munaa
1 prk valio vaniljarahkaa
100g voita sulatettuna
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 prk ananasmurskaa

Kuorrute:
2dl vispikermaa
1dl Gin&Tonic-makutomusokeria
 
Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi mahdollisimman vähällä sekoittamisella ja lusikoi taikina muffinivuokiin muffinipellille. Paista muffineja 175 asteessa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.
 
Vatkaa kerma vaahdoksi makutomusokerin kanssa. Pursota muffinit ja koristele candy melts-koristeilla.
VINKKI. Voit kuorruttaa muffinit samalla voikreemillä kuin kakunkin.Juhliin sopivia kattaustarvikkeita on paljon, me valitsimme kultaiset ananakset sekä yksiväriset kattaustarvikkeet.Pompomit ja honeycombit tekevät tilasta juhlaisen. Ne on helppo koota ja ripustaa useaan paikkaan.
Ilmapalloista teimme kauniin koristeen oven kupeeseen. Ilmapalloissa on käytetty muutamaa erisävyä ja ne on kaikki täytetty ilmalla. Keskellä kulkee tavallinen siima, jonka ympärille täytetty ilmapallopari on aina pyöritelty. Lopuksi väleihin lisättiin koristeeksi muutama peikonlehti. Siima on kiinnitetty sekä ylhäältä että alhaalta sillä koriste on kevyt ja voi lähteä ilmavirran mukana liikkeelle.
Ilmapallokoriste kestää hyvänä useita päiviä.
Flamingo-foliopallo, flamingo-kumipallot sekä chrome-kumipallo sopivat ihan täydellisesti näihin juhliin! Näitä palloja saa yksittäin ostettua ja heliumilla täytettynä kaikista myymälöistämme.

Nyt nautitaan trooppisista keleistä ja juhlista!

Kommentit