Vaniljaiset minimuffinit:
24kpl
1,5 dl sokeria
2 munaa
1 prk vaniljarahkaa
100g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Sekoita kaikki ainekset
keskenään tasaiseksi mahdollisimman vähällä sekoittamisella ja lusikoi taikina
muffinivuokiin minimuffinipellille. Paista muffineja 175 asteessa noin 15 minuuttia
kunnes ne ovat kypsiä. Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.
Kuorrutteen valmistus:
2,5dl vispikermaa
1 pss Cream Fix -jauhetta
1dl tomusokeria
pastavärejä (keltainen, persikka, vihreä)
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää Cream Fix-jauhe ja vatkaa vielä muutaman minuutin. Kermavaahdosta tulee jämäkkää ja pursotusjälki on siistiä. Jaa vaahto kolmeen kulhoon ja värjää jokainen erikseen. Lusikoi kuorruteet pursotinpusseihin, joissa on erilaisia tähtityllia esim. #32 ja 1M tylla. Pursota valmis kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle ja koristele porkkanoilla sekä vihreillä nonparelleilla.
Laita tarjolle upeaan mini-muffinitelineeseen!
Kommentit
Lähetä kommentti