Metallinhohtoiset popsit eli keksitikkarit


Cookiepops, keksitikkarit 12kpl
1 pötkö Domino-keksejä
2-3rkl tuorejuustoa (vanilja)

Murskaa keksit hienoksi muruksi ja sekoita siihen tuorejuusto. Pyörittele massasta palloja. Sulata muutama nappi meltsejä ja kasta tikkaritikun pää sulaan massaan ennenkuin työnnät sen keksipalloon. Tämä varmistaa tikun pysymisen pallossa tukevasti kiinni. Laita popsit jääkaappiin 30-60 minuutiksi kovettumaan ennen kuorrutusta.
Sulata loput meltsit. Wiltonin candy meltseihin voi lisätä hiukan criscoa tai kasviöljyä, jotta massasta tulee juoksevampaa, joka helpottaa popsin kuorruttamista. Funcakes melts-napit ovat valmiina loistavia koostumukseltaan popsien kuorruttamiseen.
Kasta keksipallot yksitellen sulaan massaan. Kuorrutus kuivuu huoneenlämmössä noin 5 minuutissa.
Kun pinta on täysin kuiva, pyörittele Diamond Icing-jauheessa. Tuo antaa popsille upean metallisen kiillon.

Kuvassa osa popseista on kuorrutettu Wiltonin suklaanruskeassa meltsissä ja osa Funcakes keltaisessa meltsissä.

You Tube -kanavaltamme löydät videon, jossa popsit tehdään.

Kommentit