Avaruusjuhlat


Lastenjuhlien suosikkeihin kuuluu pysyvästi myös avaruusjuhlat. Ne voivat olla galaxy-juhlat, joissa on erilaisia violetin-purppuran ja sinisen sävyjä, ne voivat olla Star Wars-painotteiset avaruusjuhlat tai hauskat hirviö-avaruusjuhlat. Eli helppo teema, jota voi muokata sankarin toiveiden mukaan.

Avaruusjuhlien juhlatarvikkeet löytyvät täältä.


Avaruusmuffinit 12kpl

1,5 dl sokeria
2 munaa
1 prk vaniljarahkaa
100g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja

Kuorrutus:
4dl vispikermaa
1dl tomusokeria
2dl mascarpone-juustoa
mustaa, sinistä ja violettia pastaväriä

koristeluun:

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi mahdollisimman vähällä sekoittamisella ja lusikoi taikina muffinivuokiin muffinipellille. Paista muffineja 175 asteessa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Nosta muffinit jäähdytysritilälle jäähtymään.
  
Vatkaa kerma vaahdoksi sokerien kanssa. Lisää mascarpone ja sekoita tasaiseksi. Jaa kerma kolmeen osaan ja värjää yksi mustaksi, toinen siniseksi ja kolmas violetiksi. Laita värjätyt kermat pursotinpussiin, jossa on Wiltonin 1M tylla, yhteen reunaan musta, toiseen sininen ja kolmanteen violetti. Pursota muffinien päälle ja koristele hopeisilla tähdillä ja koristetikuilla.


Avaruuskakun pinnassa on voikreemikuorrute liukuvärjättynä. Pinnassa kimaltelee Wiltonin hopeinen värisokeri sekä valkoiset nonparellit ja koristeena avaruus-kakunkoristeet.



Nyt hauskoja avaruusjuhlia järjestämään!


Kommentit