torstai 25. heinäkuuta 2019

Pastasalamijuusto -salaatti



Pastasalamijuusto -salaatti 

1kg makaronia
3 paprikaa
6 herkkukurkkua
4pss metvurstisuikaleita
500g kermajuustoa
1 kevätsipuli
1prk (200g) kermaviiliä
200g majoneesia
suolaa, mustapippuria

Keitä makaronit al denteksi. Jäähdytä kylmän veden alla siivilässä ja valuta kuiviksi.
Pilko paprikat, herkkukurkut, kevätsipuli ja kermajuusto pieniksi kuutioiksi.
Sekoita ne makaronien joukkoon ja lisää metvurstisuikaleet. Sekoita kermaviili ja majoneesi sekaisin ja kaada salaatin joukkoon. Lisää ripaus suolaa ja muutama kierros mustapippuria. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua jääkaapissa yön yli.

Tuo määrä on tehty 50 henkilölle. 
Jos juhlissanne on muutakin tarjottavaa, määrä on liian suuri. Meidän rippijuhlissa oli vajaat 50 henkilöä, tarjolla montaa muutakin sorttia, joten tätä salaattia jäi yli puolet.


Vihersalaatti

1 iso jäävuorisalaatti
1 iso friseesalaatti
1 iso pussi salaattimixiä
4 isoa kurkkua

Revi salaatit ja suikaloi kurkku joukkoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti