Mustat, salmiakin makuiset popsit maistuvat taatusti kaikille salmiakin ystäville.
Salmiakki-popsit 12kpl
2 pss Domino mini turkinpippuri -keksejä
2-3 rkl maustamatonta tuorejuustoa
n.150g mustia decomelts-nappeja
Haganol salmiakkirouhetta
Murskaa keksit hienoksi muruksi ja sekoita siihen tuorejuusto.
Pyörittele massasta palloja, halkaisija noin 2cm. Sulata muutama decomelts-nappi ja kasta
tikkaritikun pää sulaan massaan ennenkuin työnnät sen keksipalloon. Tämä
varmistaa tikun pysymisen pallossa tukevasti kiinni. Laita popsit
jääkaappiin 30-60 minuutiksi kovettumaan ennen kuorrutusta.
Sulata n. 150g decomelts-nappeja. Kasta
keksipallot yksitellen sulaan massaan. Koristele heti salmiakkirouheella.
Kommentit
Lähetä kommentti