Maistuisiko puruluu?
Nämä puruluut sisältävät herkullista salamia ja juustoraastetta. Taikina on pizzataikinaa.
Puruluu-pizzat
1,5dl kuumaa vettä
1pss kuivahiivaa
2-3rkl oliiviöljyä
1,5tl suolaa
n. 3,5-4dl vehnäjauhoja
täytteeksi
tomaattipyrettä
salamia tai kinkkua
juustoraastetta
pizzamausteita (basilika, oregano)
Lämmitä vesi n.40 asteiseksi. Kaada kulhoon ja sekoita joukkoon kuivahiiva. Lisää öljy, suola sekä jauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi. Taikinaa ei tarvitse kohottaa laisinkaan.
Kaulitse taikina isoksi levyksi.
Leikkaa siitä noin 6cm leveitä suikaleita. Suikaleen pituus voi olla noin 25cm (riippuu minkä kokoisia luita haluat tehdä).
Sivele suikaleen keskelle tomaattipyre, levitä täytteet ja käännä reunat keskelle tehden siitä tiiviin rullan. Käännä sitten päät solmuun.
Aseta silikonialustalle pellille ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Luut ovat valmiit kun pinta on hiukan ruskistunut.
Kommentit
Lähetä kommentti