Ooh, olemme paratiisissa! Saavuimme eilen upeaan Thaimaaseen ja pakko oli heti päästä herkuttelemaan kovasti kehutulla ruualla. Eikä kehut olleet vääriä, ruoka on ihanaa.
Seuraavaksi menemme rannan bungalowiin nauttimaan hieronnasta ja valmistaudumme lähtöön. Tällä viikolla onkin kiireinen aikataulu.
VINKKI: tue lähiyrittäjää ja hae ruoka thaimaalaisesta ravintolasta.
Voit myös kokeilla tehdä itse erilaisia juures- ja kasvikoristeita kaivertamalla. Tarvitset terävä kärkisen veitsen ja hyvän leikkuulaudan. Ohjeista ja vinkkejä löytyy You Tubesta paljon.
Hedelmäsalaatti ananakseen
1 tuore ananas
1tlk coctailhedelmiä
1tlk persikoita
Puolita kypsä ananas. Koverra ananaksen liha keskeltä hedelmää pois. Älä heitä sitä pois vaan laita kulhoon. Lisää tuohon kulhoon coctailhedelmä-tölkin sisältä sekä muutama pilkottu persikka.
Sekoita ja annostele ananaksiin.
Koristele vielä persikan siivuilla ja päivänvarjoilla.
Tarjoile jääkaappikylmänä.
Alkoholiton pina cólada
ananasmehua
kookoskermaa
jäitä
Laita shakeriin 2/3 osaa ananasmehua, 1/3 osa kookoskermaa ja 6-8 jääpalaa. Kiinnitä kansi hyvin ja ravista rivakasti muutaman minuutin ajan. Kaada kauniisiin laseihin ja koristele päivänvarjo-coctailtikuilla.
Kommentit
Lähetä kommentti